Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
citeste mai mult
Aluat-se dizolva drojdia in apa calduta intr-un pahar.Intr-un bol adaugam faina,sarea,amestecam si facem o gaura in mijloc adaugam drojdia,uleiul si se framanta adaugand treptat apa.
Se acopera si se lasa la dospit 30 min,
Intre timp pregatim umplutura-curatam si spalam urzicile bine,le fierbem in apa cu sare,le scurgem bine de apa.
Intr-o tigaie adaugam uleiul si ceapa tocata marunt,calim putin dupa care adaugam urzicile rupte bucatele,condimente dupa gust si se calesc putin.Le lasam sa se raceasca bine,
Ungem o tava cu ulei si o tapetam cu hartie de copt,adaugam aluatul intins pe masa infainata,adaugam urzicile,adaugam alta foaie de aluat deasupra si ungem cu ulei,
Dam la cuptorul incalzit pana se rumeneste frumos.
Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
citeste mai mult